30 EYLÜL 2017 – ADANA ALTILISI
30 Eylül Cumartesi günü ADANA Yeşiloba Hipodromu’nda 8 koşulu bir yarış program bulunmaktadır. Yedili Ganyan oyunu 2. Koşu ile saat 18:00’da ve ALTILI GANYAN Oyunu 3. Koşu saat 18:30’da ekranlara gelecektir. Bol Şanslar Dilerim.
30 Eylül 2017 CUMARTESİ günü ADANA’da 8 koşulu program ekranlara gelecektir. Günün önemli mücadelesi 6. Koşu’da ekranlara gelecek olan “PAMUKOVA KOŞUSU” olacaktır. 30 Eylül 2017 (30.09.2017) Adana at yarışı tahminleri şu şekildedir;
1. KOŞU: GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDADIR. 2 Yaşlı İngilizlerin 1300 metrelik çim pistte gerçekleştirecekleri MAIDEN koşu ile ADANA’da 1. ÜÇLÜ GANYAN’ın ilk startı verilecektir. 2 – COMPANERO , 1 – ALFA FORCE ve 7 – EDALIGHT birinciliğe yakın olduğunu düşünüyorum. 4 – JET BOY sürpriz arayanların değerlendirebileceği ideal safkandır.
2. KOŞU – (YEDİLİ GANYAN ve YEDİLİ PLASE BU KOŞUDAN BAŞLAR): 3 Yaşlı İngiliz atların HANDİKAP-16 yarışı YEDİLİ GANYAN’ın başlangıç ayağı olacaktır. 1300 metrelik çim pistte izleyeceğimiz mücadelede; 2 – CREOLE SWING ve 4 – DEMİRBÜKEN arasında geçebilecek bir yarış olarak görüyorum. Rakip ekleyeceklere; 1 – LILYANTUS önerebilirim.
3. KOŞU – (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): 3 Yaşlı Arapların ŞARTLI-4 mücadelesi ile birlikte ADANA’da ALTILI GANYAN oyunu başlayacaktır. 1300 metrelik kum pist üzerinde gerçekleştirilecek yarışta; 2 – ÇIRAK , 1 – ABUZERHAT ve 6 – PİRSUSLU önplanda tuttuğum safkanlardır. Rakip olarak; 7 – BALA HATUN ve 5 – İNCİRLİ TEPE geniş kuponlara eklenebilir.
4. KOŞU: 3 ve Yukarı İngilizlerin katılacağı ŞARTLI-3 yarış, aynı zamanda BEŞLİ GANYAN ayağını ekranlara getirecektir. 1200 metrelik kısa mesafeli çim pist mücadelesinde; 1 – OFSAYT , 2 – SKORER , 4 – ESERHAN , 7 – LEGEND OF CARIA , 8 – MINT COPY ve 11 – OKEY değerlendirmeye alınabilecek şanslı isimlerdir.
5. KOŞU: Günün ikinci MAIDEN mücadelesi ile DÖRTLÜ GANYAN oyunu başlayacaktır. 3 – KARA FIRAT , 4 – LITTLE KING , 5 – THOR MAN ve 6 – FEVERAN eşit şansta gördüğüm safkanlardır.
6. KOŞU: PAMUKOVA KOŞUSU KISA VADE-8 yarışa, 4 ve Yukarı 5 Arap atı katılacaktır. 1700 metrelik çim pist üzerinde gerçekleştirilecek koşuda; 4 – MAVİDALGA günün bankosu olarak önerimdir.
7. KOŞU: ADANA’da tabela ayağına geldiğimizde ise; 2100 metrelik kum pistteki HANDİKAP-15 mücadeleyi izleyeceğiz. 3 ve Yukarı İngilizlerin piste çıkacağı bu yarışta; 1 – SENOŞ , 10 – SOYDAN , 2 – BIÇKIN BEY , 6 – PROFESSOR ve 5 – OLIMPIC HERO burada şanslı isimlerdir.
8. KOŞU: 1200 metrelik kısa mesafeli çim pistte seyredeceğimiz programın son koşusunda, 4 Yaşlı Arapların HANDİKAP-14 mücadelesi ekranlara gelecektir. 13 Arap safkanın katılacağı yarışta; 4 – KÜÇÜKCEMRE alternatif banko olarak önerimdir. Rakipleri ise; 1 – BABA METİN ve 2 – BABA EMİR olacağını düşünüyorum.
30 EYLÜL 2017 – ADANA ALTILI ŞABLONU
- AYAK: 2 – 1 – 6 // 7 – 5
- AYAK: 1 – 2 – 4 – 7 – 8 – 11
- AYAK: 3 – 4 – 5 – 6
- AYAK: 4 – MAVİDALGA (BANKO)
- AYAK: 1 – 10 – 2 – 6 – 5
- AYAK: 4 – KÜÇÜKCEMRE // 1 – 2