14 HAZİRAN 2017 – İSTANBUL ALTILISI
14 Haziran 2017 Çarşamba günü İSTANBUL’da 7 koşulu yarış programı bulunmaktadır. YEDİLİ GANYAN oyunu 1. Koşu ile saat 18:30’da, ALTILI GANYAN oyunu ise saat 19:00‘da başlayacaktır. Bol Şanslar Dilerim.
14 Haziran 2017 Çarşamba İSTANBUL yarışları 7 koşulu bir program ile ekranlara gelecektir. Günün önemli yarışı, 4. Koşu’da; “A. YÜCEL BİROL KOŞUSU” olarak ekranlara gelecektir. 14 Haziran 2017 (14.06.2017) İstanbul at yarışı tahminlerimiz şu şekildedir;
1. KOŞU- (YEDİLİ GANYAN ve YEDİLİ PLASE BU KOŞUDAN BAŞLAR): 2100 mt.’lik uzun mesafeli çim pistte gerçekleştirilecek YEDİLİ GANYAN oyunu başlayacaktır. 4 Yaşlı Arap atların ŞARTLI-5 koşusunda; 6 – BURCUSULTAN ve 3 – BEYAZ KULE ikilisi yeterli olacaktır.
2. KOŞU- (ALTILI GANYAN BU KOŞUDAN BAŞLAR): GÜNÜN GANYANI BU KOŞUDADIR… 4 ve Yukarı Arapların 1300 mt.’lik çim pistte izleyeceğimiz bu yarış ile ALTILI GANYAN oyunu başlayacaktır. 10 – MONTEGO alternatif banko olarak değerlendirilebilecek isimdir. En ciddi rakipleri 2 – ÜNALAMCA ve 1 – FORDTA TEK olarak gözüküyor. Sürpriz için 6 – ESANADOLU gözardı edilmemesi gereken isimdir.
3. KOŞU: 1900 mt.’lik çim pist üzerinde yapılacak ŞARTLI-3 koşuya; 3 Yaşlı 11 İngiliz atı katılacaktır. 1 – SİNEPS , 2 – WILD OF WESTPORT , 5 – TORUN RÜZGAR ve 3 – GRAND EFE ayrımsız olarak kuponlarda bulunmasını önereceğimiz isimlerdir. 7 – ENTERTAINMENT ve 4 – TEMEL REİS sürpriz yapmaya müsait isimlerdir.
4. KOŞU: “A. YÜCEL BİROL KOŞUSU” KISA VADE-7 mücadele; 4 ve Yukarı İngilizlerin katılımı ile 1900 mt.’lik çim pist üzerinde ekranlara gelecektir. 1 – BAYBAŞKAN ve 4 – BLAZE TO WIN ikilisi buranın kapalısı gibi durmaktadır. Sürprizi 5 – BÜYÜK AĞA yapabilir.
5. KOŞU: 2 Yaşlı İngilizlerin MAIDEN yarışı ile başlayacak olan ÜÇLÜ GANYAN oyunu 1100 mt.’lik çim pistte gerçekleştirilecektir. 5 – PRETTY BLUE EYES günün ilk bankosu olarak önerimizdir.
6. KOŞU: 3 Yaşlı Arap safkanların 1300 mt.’lik kum pistte yapılacak ŞARTLI-3 koşusu ile TABELA AYAĞI için start verilecektir. 5 – ÖZPAR bir diğer banko olarak gözüken safkandır.
7. KOŞU: 2200 mt.’lik uzun mesafeli kum pist üzerinde gerçekleştirilecek HANDİKAP-15 mücadelesi ile günün son startı verilecektir. 5 – BUNGALOW , 2 – SATEN ve 1 – REDENTOR kazanmasını beklediğim isimlerdir. Sürpriz için 12 – CANAKIN , 10 – AKHTAMAR , 7 – MAYSAPERA ve 6 – BELEKİ değerlendirilebilir.
14 HAZİRAN 2017 – İSTANBUL ALTILI ŞABLONU:
- AYAK: 10 – MONTEGO // 2 – 1 // 6
- AYAK: 1 – 2 – 5 – 3 // 7 – 4
- AYAK: 1 – 4 // 5
- AYAK: 5 – PRETTY BLUE EYES (BANKO)
- AYAK: 5 – ÖZPAR (BANKO)
- AYAK: 5 – 2 – 1 // 12 – 10 – 7 – 6